Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Gombás ribizlis vaddisznópörkölt

Gombás ribizlis vaddisznópörkölt

  2004.04.25. 21:40


"Gombás ribizlis vaddisznópörkölt”

Hozzávalók:2 kg vaddisznóhús (comb), 15 dkg házi zsír, 1 evőkanál piros fűszerpaprika, 1 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 5 dkg zellergumó, 5 gerezd fokhagyma, 2 fej vöröshagyma, 2 db babérlevél, apróra vágott petrezselyem zöld, szemes bors, 4 db paradicsom, só, kakukkfű, borókabogyó, 1 db vargányagomba (apróra vágva) (vagy 1 kávéskanál gombapor), csipet tárkony, mustármag, 1 marék piros ribizli, 1 dl vörösbor

Apróra vágom a vöröshagymát, a répát, a gyökeret lereszelem, forró zsírban a hagymával pirítom. Elkeverem benne a fűszerpaprikát, hozzáadom az összes többi fűszert, belerakom a kockára vágott húsokat, felöntöm bőven vízzel, lassan főzöm. Mikor majdnem kész, vadításként beleteszek egy marék ribizlit, és hozzáöntöm a vörösbort. Újra felrottyantom, és kész is.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség