Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Vegyes vadpörkölt, burgonyával, Kaló László módra

Vegyes vadpörkölt, burgonyával, Kaló László módra

  2004.04.25. 22:46


"Vegyes vadpörkölt, burgonyával, Kaló László módra"

Hozzávalók 15 főre:
0,5 kg füstölt szalonna, 5 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 3 paprika, 1 csípős paprika, 2 paradicsom, 3 kg vegyes vadhús, 1,5 kg disznóhús (tarja vagy oldalas), 3 kg burgonya, 1 l vörösbor, és fűszerek: só, bors, pirospaprika, gulyáskrém, ételízesítő, stb.

A szalonnát apró kockákra vágjuk és bográcsban lassú tűzön megpirítjuk. Utána hozzátesszük az apróra vágott hagymát, paprikát, később a paradicsomot üvegesre dinszteljük, felhígítjuk és hozzáadjuk a fűszereket ízlés szerint (ez az alaplé).
Közben vagy utána a vadhúst megabároljuk, felaprítjuk a disznóhúst, jól kiáztatjuk.
Mindkét húst hozzáadjuk az alapléhez és addig öntjük vízzel vagy vörösborral, hogy ellepje. Lassú tűzön puhára főzzük. Lehet utólag még fűszerezni, 2 cikk fokhagymát apróra vágunk és hozzátesszük.
A burgonyát megtisztítjuk, hasábra vágjuk és puhára főzzük.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség