Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Vargányás szarvastokány

Vargányás szarvastokány

  2004.04.25. 23:02


   "Vargányás szarvastokány"

Hozzávalók: 1 kg szarvas comb, 40 dkg vargánya, 2 fej vöröshagyma, 2 evőkanál paradicsompüré, 2 pohár tejföl, 1 dl fehérbor, 1 csomag petrezselyem, 1 db babérlevél, só, bors, kakukkfű, olaj vagy zsír.

A zsiradékon megpárolt vöröshagymára tesszük a paradicsompürét, a szeletekre vágott szarvas combot, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük, majd fedő alatt kissé megpörköljük. Amikor a hús puhulni kezd, hozzáadjuk az apróra vágott vargányát és a babérlevelet. Az egészet puhára főzzük és fehérborral ízesítjük, majd tejföllel meglocsoljuk és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség