Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Őzcomb brassói módra

Őzcomb brassói módra

  2005.07.21. 09:22


Hozzávalók: 1 kg őzcomb, 2 vöröshagyma, 15 dkg füstölt szalonna, 1 evőkanál zsír, 2 dl vörösbor, 1 kiskanál liszt, ecet, só, 2 babérlevél, őrölt szegfűbors, 2 szem szegfűszeg.

A kicsontozott őzcombot jól megmossuk, és három részre vágjuk, sóval és őrölt szegfűborssal bedörzsöljük. Az egyik fej vöröshagymát karikákra vág­juk, enyhén ecetes vízben szegfűszeggel és babérlevéllel felforraljuk. A húsra öntjük, és ebbe a páclében 2-3 napig állni hagyjuk. A pácléből kivéve, füstölt szalonnával jól megtűzdeljük, és a másik fej apróra vágott, a zsíron pirított hagymával puhára pároljuk. Ha levét elfőtte, a pácléből öntünk alá. Ha a hús megpuhult, a húst kivesszük, levét a liszttel meghintjük, és a borral felengedve addig főzzük, amíg felére be nem forrt. A mártást átszűrjük, a húst beletesszük és felforraljuk. (Bor helyett savanyú tejfölt is használha­tunk hozzá.)

Csőtésztával tálaljuk.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség