Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Szicíliai vadragu batyuban

Szicíliai vadragu batyuban

  2004.04.25. 22:29


"Szicíliai vadragu batyuban"

Az apróra vágott lilahagymát és fokhagymát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, majd rádobjuk az egészen apróra vágott vadhúst. Sűrű kevergetés mellett minden oldalát megpirítjuk. Megsózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a lehéjazott nagyon apró darabokra vágott paradicsomot. Amikor levet eresz, ízesítjük oreganoval, bazsalikommal, pirospaprikával és egy kevés félédes vörösborral. Lassú tűzön sűrű kevergetés mellett pároljuk, amikor a hús már puha, hozzáadunk apróra vágott erdei gombát és a levét teljesen elpároljuk. Sűrű ragut készítünk belőle.
A ragut friss krumplilángosra szedjük, felgöngyöljük, mint a palacsintát. A tetejére kechupot v. tejfölt teszünk, és megszórjuk reszelt parmezán sajttal. Friss bazsalikomlevéllel díszítjük.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség