Receptek : Tárkonyos vadragu, vadfás gombócokkal |
Tárkonyos vadragu, vadfás gombócokkal
2004.04.25. 22:31
"Tárkonyos vadragu, vadfás gombócokkal"
A kockára vágott angolszalonnát kiolvasztjuk, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát. Megfonnyasztjuk, majd zúzott fokhagymát adunk hozzá és beletesszük a párolt, kockára vágott húst (őz, vaddisznó). Őrölt babérlevéllel, korianderrel, mustármaggal, feketeborssal fűszerezzük, sóval ízesítjük. Ha a hús már majdnem megpuhult, cikkekre vágott erdei gombát párolunk bele, majd mustárral, citromlével ízesítjük. Finomra vágott friss tárkonnyal fűszerezzük, tejföllel dúsítjuk. Féldiónyi nagyságú vadfás gombócokat dobálunk bele, és készre pároljuk. Gőzgombócokkal vagy zsemlegombócokkal körítjük.
|