Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Vaddisznó pörkölt vad-faló módra

Vaddisznó pörkölt vad-faló módra

  2004.04.25. 22:40


"Vaddisznó pörkölt vad-faló módra"

Hozzávalók:
3,5 kg vaddisznóhús, 5-6 fej vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, 3-4 sárgarépa, 1-2 petrezselyemgyökér, 5-6 babérlevél, kevés egész bors, borókabogyó, koriander, só, ételízesítő, kb. 0,5 l vörösbor, pirospaprika

Köret:
burgonya, kevés zsiradék, ételízesítő, só

A vadhúst jól megmossuk, felkockázzuk, majd bő vízben megpároljuk. Az abalevet leöntjük. Az apróra vágott vöröshagymát és a karikára vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret kevés zsiradékon megpirítjuk, pirospaprikát, ételízesítőt, sót adunk hozzá, végül beleöntjük az előre megabárolt húst, megpörköljük, majd felöntjük vízzel és vörösborral (fele-fele arányban) míg el nem lepi a húst. Adunk hozzá 1 fej fokhagymát, 5-6 babérlevelet, kevés egész borsot, borókabogyót és koriandert. Puhára főzzük és főtt krumplival tálaljuk.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség