Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Vaddisznóragu

Vaddisznóragu

  2004.04.25. 22:41


"Vaddisznóragu"

Hozzávalók:
2 kg vaddisznóhús, 10 dkg zsír, 15 dkg vöröshagyma, 7 g fokhagyma, 6 dkg liszt, 2 dl fehérbor, 5 g törött bors, 25 dkg gyöngyhagyma, 40 dkg gomba, 5 dkg vaj

Serpenyőben zsírt hevítünk, melyhez hozzáadjuk a kockákra darabolt húst. Finomra vágott vöröshagymát adunk hozzá, ezeket együtt pirítjuk tovább.
Egy kevés fokhagymát, majd lisztet teszünk bele és gyorsan lepirítjuk. Ezután felöntjük csontlével (amit a vaddisznócsontokból főzünk), fehérborral, kevés vörösborral, majd lassan fölforraljuk. Ízesítjük sóval, fehérborssal, majd lefedjük és lassan pároljuk. Közben elkészítjük a vajban párolt gyöngyhagymát, cikkekre vágott, pirított gombát készítünk. Ha a hús majdnem elkészült, akkor hozzáadjuk a párolt gyöngyhagymát, a pirított gombát, majd az egészet lassan készre pároljuk.
Forrón, párolt rizzsel tálaljuk.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség