Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Szarvasbográcsos Vőfély módra

Szarvasbográcsos Vőfély módra

  2004.04.25. 22:58


"Szarvasbográcsos Vőfély módra"

Hozzávalók:
6 kg szarvashús, 3 kg vöröshagyma, 6 kocka Rama margarin, 3 liter vörösbor, fűszerek: só, bors, pirospaprika, kömény, delikát, paradicsompüré

3 margarint felolvasztunk és beleszórjuk a hagymát. Aranysárgára pirítjuk és közben már szórunk rá egy kis delikátot. Ha megpirult, rakunk rá pirospaprikát. Ezután beleforgatjuk a csíkokra vágott húst és kicsit megpirítjuk. Felöntjük vörösborral - addig, hogy jól ellepje a húst - és megvárjuk, míg felrottyan. Ezek után fűszerezzük ízlés szerint . Főzzük kb. 30 percig kavargatva. Az elfőtt levét utánatöltjük, és teszünk bele ismét margarint. Közben beleöntjük a paradicsompüré felét.
Mikor a hús már majdnem megpuhult, teszünk még bele a fűszerekből és a margarinból, majd még egy löttyintés bort és pürét.
Az elkészült bográcsost kenyérrel, vagy sós vízben főtt krumplival tálaljuk. Mellé pedig vörösbort kortyolgatunk.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség