Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Szarvasgulyás palócosan Tóni módra

Szarvasgulyás palócosan Tóni módra

  2004.04.25. 23:00


"Szarvasgulyás palócosan Tóni módra"

Hozzávalók:
1,5 kg szarvashús, 15 dkg füstölt szalonna, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 mokkáskanál majoránna, 1 mokkáskanál őrölt fehér bors, pirospaprika, só, 10 dkg fehérrépa, 15 dkg sárgarépa, 2-3 gerezd fokhagyma, 60 dkg burgonya, 20 dkg zöldbab (konzerv), víz, 3 dl tejföl, liszt, végül, de nem utolsósorban egy lapos üveg pálinka (lehet törköly is)

A szarvashúst megmossuk, kockára vágjuk és hideg vízbe tesszük. Szalonnát felolvasztjuk és egy nagy fej reszelt vöröshagymát párolunk benne. Megszórjuk 1-1 mokkáskanál majoránnával és őrölt borssal, pirospaprikával, sóval. Hozzáadjuk a húst és vízzel félpuhára pároljuk. Ezután összevágjuk a fehér és sárgarépát, 2-3 gerezd zúzott fokhagymát is beletesszük. Összekeverjük és fedő alatt tovább pároljuk. A kockákra vágott burgonyát és zöldbabot is hozzáadjuk és felöntjük vízzel. Ha megfőtt, tejföllel behabarjuk és csipetkét főzünk hozzá.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség