Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : A legfinomabb zsemlegombóc/narancsos őzhöz OSYNA receptje

A legfinomabb zsemlegombóc/narancsos őzhöz OSYNA receptje

  2004.04.29. 15:41



Hozzávalók
6 zsemle,
csipet só, bors,
10 dkg füstölt szalonna,
2 fej vöröshagyma,
cca. 10 dkg liszt,
1 tojás,
víz

Elkészítés:
A zsemlét kockára vágjuk, mikrohullámú sütőben kiszárítjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírját kiolvasztjuk, ebben megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Egy mély tálban összekeverjük a lisztet, a tojást, a vizet és a fűszereket úgy, hogy a galuskatésztánál kicsit hígabb tésztát kapjunk. Ebbe belekeverjük a zsemlekockákat és az egészet egy olajozott alufóliába csomagoljuk. Forrásba lévő sós vízbe tesszük, megfőzzük. (Beleszúrt tűvel látjuk, hogy jó-e már) A kész óriásgombócot felszeleteljük, vajjal kicsit átkenjük és a sütőben rövid ideig pirítjuk

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség