Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Szalonka göngyölve

Szalonka göngyölve

  2005.07.21. 08:57


Hozzávalók 6 személyre: 6 db szalonka, 2 dkg só, 3 dl fehérbor, 30 dkg füstölt sonka.

A megtisztított, megmosott szalonkát sóval bedörzsöljük, s vékony­ra vágott füstölt sonka kövérjébe vagy füstölt szalonnába burkoljuk. Ez úgy történik, hogy a hosszára vágott, vékony szalonnaszeleteket először vékony fehér zsineggel a szalonka mellénél megkötjük, majd hátrafelé haladva úgy kötjük át az egészet, hogy teljesen takarja a szalonna vagy a sonka. Az így göngyölt szalonkát sütőbe tesszük és lassú tűzön megsütjük. Amikor félig megsült, le öntjük jó minőségű fe­hér borral és saját levével gyakran öntözzük. Saját levében burgonya­krokettel (fánk) tálaljuk.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség