Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Fácánleves különleges módra

Fácánleves különleges módra

  2005.07.21. 09:05


Hozzávalók 6 személyre: 1 db fácán, 60 dkg szarvashús, 20 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezse­lyemgyökér, 10 dkg karalábé, 0,5 dkg feketebors, 1 fej vöröshagyma, fokhagyma, 5 dkg lecsókonzerv, só, 3 dkg zsír.

A megtisztított, megmosott fácánt zsírral megkenve, forró sütő­ben hirtelen félig sütjük. Ezzel egyidejűleg 3 liter vízben feltesszük a szarvashúst főni. Forrás után habját leszedjük, bezöldségezzük, meg­sózzuk, hozzátesszük a félig kisült fácánt. Amikor a fácán húsa kellő­en megpuhult, kivesszük a levesből, és lefejtjük a csontról, majd hagyjuk kihűlni. Amikor a szarvashús is puha, levesszük a tűzről a le­vest, 20 percig állni hagyjuk, és leszűrjük. A kihűlt fácán húsát apró szeletekre vágjuk, és a leszűrt levesbe visszatéve levesbetétként tá­laljuk. A szarvashúst felszeletelve, paradícsommártással tálaljuk a le­ves után.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség