Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Muflonpaprikás

Muflonpaprikás

  2005.07.21. 09:10


Hozzávalók: 1 kg muflonhús, 1 evőkanál zsír, 1 vöröshagy­ma, 2 dl tejföl, só, 1-2 evőkanál lecsókonzerv, pirospaprika, őrölt szegfűbors, egy tojásos galuska vagy 30 dkg burgonya.

A megmosott muflonhúst kockákra vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk és a sírban megpirítjuk, pirospaprikát és szegfűborsot hintünk rá, a kockákra vágott húst beletesszük és megsózzuk. Addig pároljuk, amíg a hús ki nem fehéredett, majd lecsót adunk hozzá, és szükség szerint vízzel felengedjük, puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, tejfölt öntünk rá, és összefőzzük. Galuskát vagy kockákra vágott burgonyát főzünk bele, úgy tálaljuk.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség