Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Gulyás leves őzből

Gulyás leves őzből

  2005.07.21. 09:24


 

Hozzávalók: 1,5 kg őzlapocka, 1-1 szál sárgarépa és petre­zselyemgyökér, 1 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál zsír, 40 dkg burgonya, só, szemes bors (1-2 evőkanál tejföl).

Az őzlapockáról a húst lefejtjük, apró kockákra vágjuk, és jól megmossuk. A zsíron a kis kockákra aprított vöröshagymát szalmasárgára pirítjuk, a kockára vágott húst rátesszük, és kevergetve addig pároljuk, amíg a hús ki nem fehéredett. Pirospaprikával és pár szem borssal fűszerezzük, megsózzuk majd vízzel felöntjük. Egy órai főzés után a karikákra vágott zöldséget hozzá adjuk, a fokhagymát beletesszük és a húst puhára pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, a kockákra vágott burgonyát a levesbe tesszük, és készre főzzük.

Aki szereti, tálaláskor 1-2 evőkanál tejfölt is tehet a levesbe.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség