Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Rendezvények, programajánló
Rendezvények, programajánló : 2007. 02. 28. FEHOVA 2007.

2007. 02. 28. FEHOVA 2007.

  2007.02.08. 13:12


A hasznos és pihentető kikapcsolódás lehetőségeit keresve több mint kilencvenezer tudatos „szabadidő tulajdonos” látogatta meg az elmúlt év nagy sikerű Szabadidő kiállítás együttesét a Budapesti Vásárközpontban. Mindezeknek, s az újabb érdeklődőknek is szól a SZABADIDŐ 2007. február 28 - március 4. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A HUNGEXPO Zrt. az idén együtt rendezi a Fehova, a Sport és a Budapest Motor kiállítást, amelyre ismét várják azokat a látogatókat, akik a tavasz első pillanataiban már a vadász túrákra, a friss levegőre, a vizek mellé, a természetbe vágynak.

A legvonzóbb a FeHoVa

A népszerűség kapitális trófeáit besöprő Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás ebben az évben 14. alkalommal fogadja a látogatókat. A legszerényebb becslés szerint is a Szabadidő összlátogatóinak csaknem fele kifejezetten ezt a rendezvényt tűzte céltáblájára, s ennek kapcsán tett kisebb nagyobb kalandozásokat a szomszéd kiállításokon.

 

A FeHoVát látni kell. Tárt kapukkal várja a vadászatokon edződött szakközönséget, a horgászással - furcsa mód - nyugalmat s egyben izgalmat is kereső pecásokat, s az egyszerűen természetkedvelő nagyközönséget egyaránt. A FeHoVát látni kell, és hallgatni is, hiszen az itt zajló előadások a vadgazdálkodás, a természetvédelem, a halászat és horgászat aktuális kérdéseiről nyújtanak hiteles tájékoztatást, méghozzá az ágazathoz tartozó piaci lehetőségek, a kapcsolódó termékek és szolgáltatások gazdag illusztrációjának kíséretében.

 

A vadászat szakma, hivatás, hobbi és üzlet, de biztos, hogy kinek-kinek még sok minden mást is jelent. A szakkiállítás elsősorban üzleti és szakmai találkozó, s ez a látogatás első pillanataiban kiderül, ha csak egy kicsit is szétnézünk a pavilonban: egyenruhás vadászok, erdészek mindenütt. A standok kínálata sokszor nem ereszti a látogatókat, s a kereskedők szabályos csoportfoglalkozást tartanak egy-egy kiemelkedően érdekes termékükről az érdeklődőknek.

 

Halak, és távoli vadak

 

A FeHoVát látni kell, de nem csak a vad, hanem a hal miatt is. Rendkívül sikeres kezdeményezés volt a piaci igényeknek megfelelően nagyobb hangsúlyt fektetni a horgászat témakörére. Ennek a sportnak továbbra is milliónyi rajongója van, s akár hobbiból akár versenyszerűen űzi valaki, felszerelésekre mindenképpen szükség van. A kiállítás és persze a kiállítók nagy érdeme, hogy felkészülten várják azokat, akik a csúcstechnikát keresik, de a korábban már bevált jó minőségű termékek között is nagy a választék.

 

A FeHoVán ott kell lenni annak is, aki (vad)világot akar látni. Az egyre népszerűbb vadásztúrák határtalan kalandokat kínálnak. Magyarországról minden földrész elérhető, s elérhető áron itthon is szerveznek vadászkalandokat. Az ezzel a speciális területtel foglalkozó utazási irodák változatos programot kínálnak az érdeklődő közönségnek.

 

Telt ház

 

A kiállítás ismét megtölti a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont B és 16-os jelű pavilonjait. Minden eddiginél nagyobb területen - a C pavilonban - mutatkozik be a horgászat. Soha ennyi cég nem kínálta egy helyen e népszerű sport és hobbi eszközeit, felszereléseit s a szolgáltatásokban – például horgászhely és horgászjegy ügyekben - is nagyobb lesz a választék.

 

A szervező Hungexpo Zrt. a kiállítás védnökével, az Országos Magyar Vadászkamarával együtt nagyszabású FeHoVá-ra készül. Ebben az évben a korábbiaknál nagyobb arányban érkeznek külföldi kiállítók, s köztük a legnagyobb területet szlovákiai cégek foglalják el. A részletes programajánló, a FeHoVa legfrissebb hírei elérhetők lesznek a kiállítás internetes oldalán: www.fehova.hu. A Volánbusz Zrt. magyarországi járatain érkezők 50%-os utazási kedvezményt vehetnek igénybe. Belépőjegy üdülési csekk ellenében is váltható.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink
 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség